fb-bejegyzés
tőlem nem igazán szokták megkérdezni, hogy „hogy vagyok”.
nem bízik bennem senki sem, de mindenki jólelkűnek tart.
nem tart fenn semmi hullám, mégis úszom a szavaitokkal.
ezt egy bizonyos idő után meg lehet szokni, el lehet fogadni.
ha hirtelen változna, talán az lenne furcsább, idegenebb.
voltam kedvenc ingről elgurult gomb, törött kapanyél,
üres levélpapír, kidurrant labda a kert végében.
négy éve például egy öngyilkossági kísérlet mentett meg
a szerelemtől.
fű, kóla, alkohol. harminc év szemérem.
de ezek nem egy keserű ember szavai.
csak szeretnék hozzátok visszatalálni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-15 01:18:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-19 13:34:48