Duzzogó
Ugye még várhat, ami nem lett elkészítve?
Ugye még eltolhatom másik időpontra?
(Nem akarok tenni, aludni csak, sokat.)
Ugye megvárnak a fontos kérdések?
Ugye jól látom, hogy ma is elkéstél?
Ugye jól rémlik, hogy a héten sokadszorra?
(Nem érdekel, már kevésbé várlak.)
Ugye hosszú az ősz, soká lesz még tél?
Ugye megtehetem, hogy ezt nem teszem meg?
Ugye maradhatok a helyemen békén?
(Nem kéne sietnem, ez a halogatás kora.)
Ugye itt maradok egyedül a végén?
Megkérdezni könnyű, válaszolni nem kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-13 16:36:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-13 16:36:45