Ilyenkor védtelen vagyok
Azt már tudom, milyen, ha megharagszol,
felejthetetlen, mert fájhat nagyon,
előfordult már száz-tizenhatodszor
is egymás után, hagyom vagy nem hagyom
eluralkodni ilyen nagy földi bajt,
pedig ilyenkor védtelen vagyok,
nem friss palánta , ezerszer is kihajt,
duzzad, mint a haldokló csillagok.
Haragod túlélni csak titkos lehet,
nem tudhatja senki, milyen felelet
enyhítheti a végső vonalat,
amely velem sehova nem haladhat,
nem változol, nekem már mást nem adhat,
tavaszt és új zivataros nyarat.
2014. október 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-22 04:16:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-22 04:16:51