Imádság helyett
Lefalcolt a tettvágy.
Hivatalát jobb híján elhízott kényszerekre hagyta.
Rám-hasalnak dorombolva, míg lehámlasztom az egérutakat.
Közeleg az Advent, törekedni, vagy legalábbis fogadkozni illik
imára kulcsolt kézzel, habár immúnisak az istenek.
Öklömbe szorítom tehetetlenségem és arra gondolok,
érintésvédelemmel kéne ellátni a képernyőket,
bestoppolni a kurvákat,
töltényre ültetni a papokat
beképzelni mindent, ami van, megfélemlítve a tényeket,
hogy szorításán a realitás valamennyit engedjen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-13 18:25:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-14 22:17:40