Nospalgia
Hányszor ígérted már hogy hó végén találkozunk
Azóta eltelt hat évszer tizenkét hó vége
Alvás közbeni orgazmus gyomorideg hasmenés
Féltem és félek tőled
Mit akarok veled felnőtt vagy
Ami én sose leszek
Nem bocsátom meg neked
Hogy jobban szereted a fiúkat
És hogy túl a hetedik x-en
Több évtizedes kemény piálás után is
Kevésbé vagy szétcsúszva nálam
Aki huszonöt évesen már nem hiszek semmiben
Mama nem vett az ölébe mióta nőzök
Megértette a közösülő mozdulatokat
A szemérmén mikor ölelt
Rég volt ő még egészséges volt ma halott
Én már akkor se voltam rendben
És beteg maradok egész életemre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-23 10:05:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-23 10:05:55