Rímpánz
Zsarolással is kiváltom mások elismerését,
emellett jutott nekem egy kis szerénység.
Ha erőszakkal nem tudom meggyőzni őket,
ilyenekkel csak fecsérlem az időmet.
Senki sem érti az én érzékeny lelkem,
aki elszerette rajongottjaimat, azokra féltékeny lettem.
Magam ügyesen visszafogott zaklatóként
mindent megteszek a hatalomért.
Vitapartnert keresek parttalan vitához,
egy kellemeset, aki alig cáfol,
de partot csak ő hozhat,
ha szolgalelkű és dogmáimat fölmondja.
Azért vontam le ezt a következtetést,
mert még strucc sem produkált nálatok nagyobb földbefejelést,
kurva mélyre elástátok magatokat,
ezért cselekedtek mindent olyan alattomban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-12 15:10:07
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-12 15:10:07