112
A mozgólépcső tetején állva még szédülök,
de, ha nyugodt maradok, velem együtt
az utoló lépcsőfok is eltűnik mire leérek.
Futógépen reggel lefutottam a maratoni távot,
mégsem bíznak rám fontos üzeneteket.
Negyvenkét kilométer sugarú körben nincs senki,
aki ajtót nyitna, mikor becsengetek.
A Bösendorfer használati utasítása szerint,
felkötött kézzel nem lehet zongorázni.
Én ép kézzel sem tudok, és napok óta
csak a segélyhívó számon beszélgetek valakivel,
pedig nincs is közös témánk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-11 18:08:12
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-11 18:08:12