A nyugalom megzavarására alkalmas vers következik
A fröccs hatása kiment az őszi éjszaka bejött
A csönddel a túl tiszta levegővel
Bejött a semmi
A házak csak pontok csak fények
Mégis dugnak bennük ölelkeznek vagy szimplán
Együtt vannak
A nyugalom zavar legjobban
Egyedül maradok magammal
Bármiképp de meg kell zavarni azt a kibaszott nyugalmat
Belefingani beleböfögni beleordítani hogy elég
Hogy itt vagyok hogy egyedül vagyok
Elég a kivilágított üres boltokból
Elég az ablakokon kimászó agyonkényeztetett macskákból
Elég az erkélyen felejtett tavalyi Mikulásból
Elég a kocsmán lengedező nemzetiszín zászlófoszlányokból
Elég a normális emberekből akik alszanak vagy valóságshowt néznek
Vagy készülnek holnapra ami megint egy normális nap lesz
Elhiszik hogy lesz holnap
És hogy értelme is lesz
Elég a holnapokból a tegnapokból a reményből a nosztalgiából
Csak ma van ma pedig csak a
Semmi
Jöjjön értem bárki
Leszek a kurvája az anyja a kislánya a házi mindenes csicskája
Lehet férfi nő öreg fiatal
Pedofil aljas ápolatlan
Nem baj ha nincs kocsija se buszjegye se lába
Csak keze legyen fogjon kézen
Csak vigyen magával
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-30 18:44:08
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-30 18:44:08