QUEERTER
Saját magamnak, 25. születésnapomra
Huszonöt évesen lázadni kész röhej
Mintha kimaradt volna a dackorszak
Vagy a kamaszkor most kezdődne el
Nincs velem senki
Én se senkivel
Nem áll senki a pártomon
Én se a másokén
És a sajátomon se
Sose voltam még jelen sehol
Folyton eltereltem a figyelmemet
Csak álltam ültem szexeltem
Valójában nem rengetett meg
És nem izgatott fel semmi
Csak a saját kis sorsom menete
Sima legyen
Nem baj ha sehova se tart
A nagy kérdés
Most hogy túlestem mindenen
Vajon hiteles krónikása vagyok-e az életemnek
Ti nem tudjátok mi az undor
Nem meztelen csigára harapni a paradicsomban
Nem a nyálasszájú öregek
Nem a véres intimbetét
Az igazi undor
Meztelen csigának nyálnak betétnek lenni
Egy szexi halott énekesnővel találkoztam álmomban
Lila volt a haja és a kézfeje
Erős parfümöt fújt a szájába hogy
Elfedje a hullaszagot
Pedig én azt szeretem érezni
Amit mindenki elrejt
Mert emberségének tagadhatatlan bizonyítéka
Ami túléli gazdáját
Mint a ragacsos foltok a széken
A takaró alá lihegett punci illat
Huszonöt évem büszkén mutogatott termése
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 11:44:18
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-26 12:55:07