Élek ahogy tudok
Játszom aki vagyok
Anyám a kórházban haldoklik
Mellette egy kómás öregasszony
Hogy eltereljem a figyelmemet
Rossznőkhöz járok
Azok közül is a legrosszabbhoz
Az egyetlenhez akit anyám megtiltott
De ő hol van már
Nem kiabál
Csak a vészjelző
Sípol fülsiketítően
A prostim mellén keresem
A halkító gombot