LÁZ-ADÓ
Cseszd meg Allen
Ez az üvöltés nem a világért szól hanem értem
Nem vagyok szociális beállítottságú
Szarok az éhező gyerekekre
Az ebolás orvosokra az AIDS-es kismamákra
A húgyban rohadó hajléktalanokra
Attól hogy nekik még rosszabb nekem nem jobb
Mindenki bűzlik valamitől
A földön mindenki kurva eladja az eszét vagy az izmait
Hizlaló kajáért kényelmes ágyért kocsiért iPad-ért doktorátusért
Escortlány lettem én is egyúttal a magam futtatója
Lány és fiú dzsigoló és dzsigola
Pénz helyett dicséretet várok
Vegyék észre hogy nem vagyok jó(l)
Vagy mit bánom én mi révén
Csak lássanak
Csak sokat ne kelljen dolgoznom érte
Elfáradtam
Húsom elfogyott a csontvázamat mutogatom
Kölykök ide nézzetek ez a jövőtök nincs jövőtök
Bárhogy csináljátok is a végén rosszul sül el
Semmi nem teljesedik be csak a végzet
Kizárólag azért fogtok bele egyáltalán mert féltek a haláltól
Időt húztok vártok mert nincs mire
Önrendelkezősdit játszok ha nincs Isten
Az aktuális csajom hajszálait tépkedem egyesével
Szeret nem szeret szeretem nem szeretem
Senki nem szeret senkit nem szeretek
Azzal kúrok akivel akarok és azzal nem
Dacból magammal se állok szóba
Nem maszturbálok csak azért se
Nem lesz stricim rajtam kívül
Nem kell más felettes nem akarok más felettese lenni
Magamnak se vagyok az ura
Ez az üvöltés nem a világért hanem értem szól
Annak az időnek az emlékére mikor még voltam valamilyen
Cseszd meg Allen
Elállatiasodni is csak emberek közt van értelme
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-14 10:48:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-14 10:48:16