Mű-tét
Mi az hogy már egy hete nem csináltam semmit
Ami gázos
Nem fingtak a számba
Nem ugattam kutyapózban
Nem haraptam senkit lábon
Nem vertem a csajom fejét a falba
Még csak meg se prütyköltem
Sőt szakítottam vele megváltozás címén
Valójában mert unom
Már nem akarok megfelelni
A saját imidzsemnek se
Terhes vagyok magamtól
Műpöcs helyett a felismerés hasított belém
Hogy mi lesz
Ha megjavulok
A jóízlés elleni szüzességemet
Elvesztem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-14 10:44:57
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-14 10:44:57