Morzsa meg veréb
Talán egy veréb rázta szét tollába ragadt morzsáit
az ablakunk előtt, mikor pont nem figyeltünk.
Ott, a szögletben mindig nagy dolgok történnek.
Előfordul, hogy nem látunk ki az ablakunkon,
mert vagy nagyon boldogok vagyunk,vagy nagyon nem.
De mindig rád figyelek, csak veled vagyok tele,
csak te töltöd ki a látószögemet és nem fontosak
a morzsálkodó kis verebek.
Így jó élni.
Rázhat bundát mindenki igény szerint.
Mi pedig bent- talán magunkon is belül-,
nem számoljuk az elmúló napokat,
bagatell dolog az idő, míg az összes
feladat a karodban végződik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-09 12:58:49
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-09 12:58:49