Égés
Megint oda jutottam hogy a ruháiddal szexelek helyetted
A tőled kapott virág szirmait szaggatom
Jelentselek fel zaklatásért ne jelentselek
A zebrás pizsamád kontrasztjait jól kihozná a híradó
Eddig három nő ajánlotta szolgálatait
Hogy bekerüljenek az új pornóregényembe
Nálad szebb volt mindegyik
Valamiért mégse kellettek
De hogy ne hazudtoljam meg magam
Ma az új csajommal piknikezni megyek
Zsírosra nyalt gönceid egy finom gulyás alatt
Elégetem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-03 09:59:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 09:59:58