Falfekvés
Ahogy elviseltem az elviselhetetlenségedet
Úgy szokom meg a hiányodat is
Lényegileg nincs nagy különbség
A hozzá(m)adott értéked nulla
Csak azért nem nyiffantalak ki
Mert nem érsz meg egy priuszt
Te jelentesz fel testi sértésért
Pedig én vagyok aki nyolc napon túl
Gyógyulok
Azt mondod nem értelek fal van köztünk
Bezárnálak egy gumiszobába
Na annak a falnak menj neki
Nem injekciózlak seggbe
Baszd meg magad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-03 09:59:02
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-03 09:59:02