Csillagközi szemét vagyok.
Meteorrajok,hagyjatok!
Tűzben égni akarok!
Tarkómon feketéllik
a hajnal,még álmodik.
Dideregve majszolom
jégbe fagyot álmom.
-.-
Rám nézel és nem tudod:
fókusz- vagy enyéssz pont
vagyok a csillagközi
szemét domb közepén.
Kérlek,ne állj mögöttem
mert félek,velem tűnsz el,
ha hozzám túl közel kerülsz.