Te (4.)
Mielőtt belépnék hozzád az apró szobába
Mindig leveszem magamról a gondot
Mint egy kabátot és a földre hajítom
És a számra készítek sok-sok pici csókot
Együtt bámuljuk az embereket
Az ablakon át amint négykézláb másznak
A sáros utcákon
Szörpöt iszunk és parizeres kenyeret
Eszünk ide nem engedjük be az esőfelhőket
Öledbe veszed a zajt és elringatod
Mint egy kisdedet
"Mesélj kedves" - kéred aztán és én mesélek
Neked őrült történeteket furcsákat
Vicceseket és hallgatom ahogy kacagsz
Amikor elhagyom kicsiny szobádat
Felemelem a földről a gondot
És ahogy az utcára érek magamra
Veszem mint egy kabátot
Térdre zuhanok és négykézláb vánszorgok
El a sárban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Menekülj merengõ!