(K)öröm
Eddig kimaradtam a saját életemből
Most próbálok pótolni
Szaggatom a nőket foggal-körömmel
Semmi se elég sok
Senki se elég jó
Paplan szorít pap kitakar
Papné meg azt se tudja mit akar
Én segítek dönteni örömmel
A becsületemen már nem eshet folt
Esetleg az ágyon
Azt majd a ház ura kitakaríttatja
De a felesége száját nem lehet
Hogy a saját életét éli és nem az övét
Sose bocsátja meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-27 10:59:02
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-27 10:59:02