RESTART-kártya
El kell kezdenem egy átlagos életet
Attól tartok átlag alatt fog menni
Pitbullnak álcázott pincsikutya vagyok
Szőrmebundások pinanyalója
Egyedül meztelen
Semmit se csináltam még önállóan
Csak a bajt
De bocsánat most már megyek
Unom magam
A tetteimet büszkén viszem és mutogatom
A következményeiket itthon hagyom
Messziről jött ember azt mond amit akar
Előnyösebbre hazudhatja a múltját
Hogy tiszta lappal kezdjen
Elölről ugyanúgy mindent
Csak a helyszín változik ő nem
Mindenütt vannak pinák
Meg szőrmebundások
El kell kezdenem egy átlagos életet
Vagy legalább egy annak látszót
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-27 10:54:53
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-27 10:54:53