Vendégszerepek
Holnap vendégeink jönnek
Ez kínos lesz
Hogy telik majd az idő
Ha nincs miről beszélgetnem velük
Azt kérdezik majd
Mi újság mostanság mit csinálok
Hogy megy a suli
Állást keresek-e már
Férjhez mikor megyek
Hová lett a szép hosszú hajam
Én meg sorban hogy
Trágár szövegeket gyártok ocsmány vénasszonyokról
Sehogy mert otthagytam
Eszemben sincs keresni
Sose megyek férjhez
A hajamhoz meg mi közük
De ilyen bunkó nem lehetek
Mert a fiuk építkezik
Egyetemi diplomája van és két szakmája
Vállalkozást vezet jól keres
Épp most nősült
És sármosabb mint valaha
De mit is mondanék
Hogy szép szerelmes verseket írok álombeli hercegekhez
Hogy erkölcsileg nem passzolok az iskola légkörébe
Hogy lusta vagyok dolgozni a szüleim eltartanak
Hogy full leszbi vagyok meg egy kicsit transz
A hajamat akkor már nem is kell firtatni
Holnap vendégeink jönnek
Ez kínos lesz
De majdcsak eltelik valahogy az idő
Ha nincs miről beszélgetnem velük - lelépek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-20 11:06:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-20 11:06:42