PINA kód
Csak azért kellesz mert ilyen még nem volt
Ahogy a fekete meg a kék bukszám
Után egy is bordót vettem
Ha ellenálltál volna legalább illemből
Trófeának mondanálak
Ha messzire kellett volna mennem érted
Szuvenírnek
Igaz akkor is csak egy lennél
A tárgyaim közül
Meg ha akarlak így is kitehetlek
Közszemlére
Könnyen nyíltál nyúltál nyaltál
Mégse adtál meg nekem mindent
A mobilszámodat csak a többedik alkalom után
Gondoltad egyelőre a PINA kód is elég lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-20 11:05:17
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-20 11:05:17