Ó-divatú
Azoknak ajánlva, akik szerint az „Ó” meg a „S” és a hozzájuk rendelt gyönyörűségek nem maradhatnak ki egy igazi, valamirevaló költeményből…
Ó, a békés temetőkben pompázatos virágágyon rohadó kiélt banyák illata!
S a még élők körében használatos pinák csöpögő, lédús zamata!
Ó, a tündéri panasz megerőszakolt csecsemők picinyke ajkáról!
S a kitágult segglyukacskák akár a nyílott rózsák!
Ó, a kék, cirombás szárnyú pillangók a bántalmazott asszonyok arcán!
S lágy, szelíd mosolyukból kibújó skorpió!
Ó, a szivárvány minden színében játszó olajfoltok a habzó tengeren!
S a csendben, megadóan lengedező bányatóba fúltak!
Ó, az összebújva turbékoló szerelmespárok alatt a hófehér gecitócsa!
S a hosszú, kecses inszeminálótű a hiábacseszett nők odvában!
Ó, az ízletes, omlós falatok az afrikai étteremben, ahol emberhúst szolgáltak fel!
S a néger kisfiúk szemében döngicsélő aranyos bogárkák!
Ó, a hajnalpír a hazáért hősiesen szétrobbant katonák szarcsimbókjain!
S az alkony minden nap újra öngyilkos, mazochista bája!
Ó, az égen a habpuha atomgomba, mely alig várja, hogy újra kinőhessen!
S a bárányfelhők pihekönnyű istentelensége!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-20 11:03:35
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-20 11:03:35