Utópiából kihátráló mélyrészegség
Illó tömjén
Bolygók kefelevonata
Takard ki a fogínyedet s lecsós póló aprehendál
A tesztelmélet oltárán sárral dobált érvek keresik a kedv rózsadombja hol terem
Sállal palástolt böjt a kék áramlat böjtje
Zsebrák
Néma fellegrés többé nincs föloldozás a kőkori leletek nyüsszögése miatt