PASSZport
Ha az ősök megtudnák hogy ezzel a nővel
Mehetnék egyenest a picsába
Sok macerás előkészülettől menekülnék meg
Sok nyálas-puszis búcsúzkodástól
Sok vigyázzmagadramindennaptelefonálj-tól
Csomagolnom se kéne kényelmesen felvenném a pakkot
Amit az erkélyről utánam vágtak
Aztán fel a buszra vonatra repcsire
Irány Budapestre Párizsba netán Amerikába
Mindegy hogy nyolcker vagy melegnegyed
Ha más nincs hát csövesnek vagy a tanyára
Keveset fürdeni sokszor elázni
Tehenet fejni vödörbe pisálni
El lennék én egyedül is
Ha a csajom nem tartana velem
Mert nálam fontosabb neki a jólszituáltra sminkelt pofátlansága
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-13 09:25:30
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-13 09:25:30