Tim-show
Azon túl hogy rebellis vagyok
Nem értek semmihez
Csak ennek publikálásához
Mondhatjátok hogy dehogynem
Hisz jól festesz írsz és zenélsz
Lehet
De csesszétek meg ez mind ugyanarról szól
Magamutogatás öntetszelgés
Kompenzáció
Erre megy ki minden
Kemény munka
A szánalomvadászat az undor-és gyűlöletkeltés
Támadjatok csak
Annál többen tudnak rólam
Annál több a visszajelzés
Ha negatív is
Ez az akkumulátorom ami gyorsan merül és
Sose telik meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-13 09:24:18
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-13 09:24:18