Én örök életű leszek
Pedig nem hittem
A Mennyországban
Nem törekedtem a jóra
Tojtam az igazságra
Részrehajló voltam
És egoista
Senkit se vettem
Emberszámba
Örökségem a Gulisio-vírus
Pók ami megfertőzi a hálót
És amit nagylelkűen ráhagyok
Az egész világra