Eszmerendszerek
Hiszek isteneket. Mindegyiket.-
mert hinni vágyom,
hogy elvetett karcolat lehetek
kőtábláikon,
s nem csak a senki földjére tévedt
kóbor sugarak
vetülete vagyok az Enyészet
pillái alatt.
S bár nem táplál már a belém plántált
száz illúzió,
tán delejesít pár valóra vált
bizarr vízió.
S ha a kényszeres identitásvágy
zsúfolásig telt
kelepcéjében kalimpálok csupán ,
nyújthat-e mímelt
gondozást az anyagelvű vallás
steril szikéje,
ha vallom tanait, s tűröm bambán
hajtson élére?
Ideák sokasága burjánzik
s integrál engem,
bár lelkemhez ridegnek tűnik
ember és isten
egyformán, így mától el is hagyom
dilemmám. Cirmos,
csillámporos talajon taposom
tovább lábnyomom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-07 09:58:44
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-07 09:58:44