Embertelen
Ha kormányellenes vagyok ne álljak sorba
Állami támogatásért
Ha rasszista vagyok ne szeressek
Cigány nőt
Ha ateista vagyok nappal este ne
Imádkozzak az Istenhez
Ha a sötét oldalon állok ne vágyjak
Rivaldafényre
Ha beteg vagyok ne akarjak
Orvosolni
Ha szociopata vagyok ne várjak
Az emberektől segítséget
Ha ember vagyok ne várjak
De még rosszabb ha cselekszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-03 10:11:00
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 10:11:00