NEM-es szándék
Nem leszek társadalmi célú hirdetés
Se iparilag előállított tömegtermék
Nem leszek a többség talpnyalója
Se a gyengék pártfogója
Nem leszek okos a hülyék között
Se szánakozó a fogyik fölött
Nem leszek a népek tanítója
Se becsületkassza
Nem leszek a biztató hajcsár
Se fedezék a valóság elől
Nem leszek WWF-es matricaosztogató
Se UNICEF-es könnyvadász
Nem leszek ember az embertelenségben
Se közteherviselő polgár
Nem leszek normális mások kedvéért
Se a saját érdekemben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-03 10:09:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-03 10:09:42