Beteg(v)ágy
A beteg nőket szeretem
De nem úgy mint aki elnézi
A szétdobált zsebkendőket
Ágyba viszi
A reggelit a törött lábúnak
Vagy figyelmességből segít
Fürödni
A beteg nőket szeretem
Mert kiszolgáltatottak
Olyat is megengednek amit nem
Akarnak
Közszemlére teszik
Testi funkcióikat
Elvesztik emberi méltóságukat
És vele a büszkeségüket
Nem válogatnak
Csak hálálkodnak
A beteg nőket szeretem
Én is beteg vagyok
Gyógyíthatatlan
Örökké nyomom az ágyat
Meg aki benne van
Egyre jobban inog alattam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-22 10:44:34
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-22 10:44:34