Szörny Ella
Durrantsuk szét a művészet felhőjét
Művészettel
Amornak dugjuk fel a nyilát
A romantikus esőcseppek és könnyhullatás
Kora a valóságban sose volt
A regényekben lejárt
Szar kell húgy kell geci
Meg az örök VÉR
Dugás mészárlás káromkodás
But the best is the three-in-one
Egy szörny van és sok az ember
Ezt az egyet hizlalja mind
Bármi legyen is a véleménye
Vagy az ellenvéleménye
Kezdetben vala a falánkság
És csak Ő nem múlik el
Előrecsomagolt fogyasztásra kész magunkat
Diabetikus cukrot neki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-22 10:43:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-22 10:43:06