Agyarország
Ebben az országban a magyarok
Nem viszik semmire
Náluk kevesebbre csak azok akik
Nem magyarkodnak
Szerettem Erdélyt míg nem volt divat
Katolikus iskolába jártam míg-
Nem a kereszt lett az etalon
Bekerültem a hagyományőrző alkotók könyvébe
Kitépném azt a két oldalt
Mert senkit se zavar
Rám ne legyenek büszkék
Katapultáljanak Amerikába
Ahol bárkinek lehet fegyvere
Vagy csukjanak le hogy ráérjek írni
Beteg vagyok
Meg ne gyógyítsanak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-22 10:41:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-22 10:41:45