PETŐFIntézet
Nem lájkolom Petőfit
Akkor se ha mindenki így tesz
Akkor se ha meghalt
Akkor se ha alig volt idősebb mint én
Akkor se ha ügyesen rímelt
És hangzatosan tépte a száját a Pilvaxban
Aztán hősiesen eltűnt
Több oldalt kisajátított
Az irodalom-és történelemkönyvekben
Mint amennyi az össz életműve
(Kántálnivaló a kisiskolásoknak és a megrekedteknek)
M’ért nem rakják a polcra
A szabadságharcnak vége
Fel kéne fogni hogy úgyse leszünk szabadok
Maximum szabadszájúak
De minek ha nem hallgatnak meg
Lovunk illúzió volt
Azt is kilőttük magunk alól
Verseink se léteznek
Hozzánk hasonlóan csak számok a cybertérben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-15 09:24:05
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-15 09:24:05