A majmok bojkottja
Kukába A kis herceggel
A tanulság bugyuta önáltatás
Az ember nem lát
Legkevésbé a szívével
Csak tövisek vannak
Rózsa nélkül
A gyerekeket könnyebb becsapni
Mint felvilágosítani
A lámpákat rég leoltották
És nincs aki újraindítsa
Csak gondozzuk a virtuális kertünket
Ezen az életre alkalmatlan bolygón
Ahol robotkutya beszél ember ugat
A kígyó az elefánt
Kettő az egyben
Ha félnénk nyugtasson meg hogy
A búra örök
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-15 09:23:04
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-15 09:23:04