Nirvana
Allen Ginsberg emlékére
Nekem soha sehol se jó
Nem voltam akkor ott Woodstockban
Anélkül is el lehet ázni
De azért elkelne egy kis beatnik-piknik
Ginsberg papával aki fiúkat tálalna
Meg tömény buddhizmust
Magához híven meztelenre vetkőzne
Egy jointot nyújtana felém
Amit Orlowsky seggéből húzott elő
Hónaljkutyái megugatnának
Míg Joplin túl nem vonítaná őket
A házigazda közben eltűnne valahol valakiben
És nem maradna utána más mint egy nagy
ÜVÖLTÉS a bokorból
Szánalmasan kispolgári hang
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 10:18:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 10:18:11