Gaypont
Nem tudja kiverni a faszt
A fejéből
Feketékről álmodik
Fehérekkel barátkozik
Szigorúan csak álmodik
Szigorúan csak barátkozik
Nem mer coming out-olni
Szégyelli
Hogy mindössze 70%-ban buzi
A mások között is más
Nem baj úgyse veszi észre senki
A nagy tolerancia
Úgyis mindent természetessé tesz
Vigyorgó gay pride-arcok
Ahova néz
Már minden elromlott
Ha csak lájkolni lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 10:17:06
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 10:17:06