Szarkazmus
Miután megszületett, szülei melegjogi
mozgalmat alapítottak. Egy, a villájuknál
rendezett parti végeztével, miután anyja
és apja elbúcsúzott legkedvesebb
pártoltjaitól, egy női és egy férfi meleg
pártól, a srác megkérdezte édesapját:
Apu, nem lehet, hogy életem szerelme,
akár lány, akár fiú, ezen, számotokra
kedves emberek valamelyikének gyermeke
lett volna? Mert nekem annyira
ellenszenvesek, mint egy anyós vagy egy
após.
Ha szüleid igazán szereted, akkor azt
kívánod, bárcsak egész életükben melegek
lettek volna, és akkor legalább te se
születtél volna meg.
Családban, ahol meleg szülők nevelnek
gyereket, sokkal nagyobb valószínűséggel
fordul elő pedofília. Bár inkább a
melegekről írtam, én nem vagyok az. Én a
pedofileket szeretem, de sajnos nincs
esélyem náluk.
május 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-28 22:54:29
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-28 22:54:29