Hol a toleranciára nevelés
Ha olyan nem lehet tanár mint én?
Hol a szólásszabadság
Ha nem anyázhatunk büntetlenül?
Hol a tehetséggondozás
Ha nincsenek mecénások?
Hol a vallásszabadság
Ha a kormány keresztény butítással szerez híveket?
Hol az értéktudat
Ha a jövő emberei kreditért születnek?