Önirónia
Az erőmet fitogtatom,
ha lelkem nem simogatod,
nagyon szeretek morogni,
attól minden megoldódik.
én vagyok a koszos tahó,
a homlokod borogatod,
túl semmit sem reagálok,
bárkit könnyem megalázok.
Próbáljak meg érett lenni?
Szempontokat mérlegelni?
Megjegyzésem lakonikus,
emiatt csak makogni tudsz.
én csak akkor acsarkodok,
ha nem kapok marshallbotot,
ha szerinted egy troll vagyok,
a pofádat befoghatod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-21 21:24:58
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-28 23:02:03