A buzik notórius hazudozók
Megélhetési bűnözők
Hátulról támadnak
Könnyen térdre esnek
De senkire se néznek fel
Passzivitásuk aktív agresszió
Folyton jól akarnak járni
A végén mégis mindig szívnak
Meg vannak tömve
És állandóan éhesek
Teli torokkal szomjaznak
Semmi és sose elég nekik
Mert bárkit bármit bevesznek
Csak magukat nem