Cunisüveg
Senki se elég beteg hozzám
Eddig úgy hittem
Ám tőled egészen betojtam
Nem merek veled aludni
Pedig csak az fél a megöletéstől
Aki titkon öngyilkos akar lenni
Engem a vágások és a gyomormosás
Kizárólag szemlélőként izgatnak
Magamtól sosincs undorom
És nagylelkűen megbocsátok
Annak akitől igen
Mint egy babát vigasztalom
Tartozását elengedem
A popsiját nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-07 08:56:18
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-07 08:56:18