PasSzív
Tegnap egy ronda ma egy szép nőnél voltam
És egyiknél se éreztem semmit
Ezért nem is ellenkeztem
Még az ölelés ellen se
Csak számoltam a csigolyák roppanásait
A be nem tartott ígéreteket
A meg nem ivott pertukat
A perceket addig mikor már nem érnek rám
Addig kéne valami aberráltat elkövetni
Bármit ami nem közömbös
De mit mikor az ágyhoz kötözést úgy unom
Mint a lightos együttalvást
És úgyse fáj semmi
Jobban mint szeretve lenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-07 08:55:16
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-07 08:55:16