Porig alázva
1.
Belep a köd s a hűs nyirok
Ez az a súly, mit elbirok
Porig alázva küzdenek
Ma is a büszke istenek.
2.
A buzgó napok lendületét
megfékezte lelkünk
Nyugalomra leltünk
Tárgyak árnyékai harmonikus áradásban
3.
Túl a bozóton
Halkuló neszek között
Várom a súlyos ércmadarat
csőre aranyszín
és idegen
Ruhaujjak rámmutató sorai
4.
Félhomályos folyosó
Lámpabúrák kapuja
Feltörekvő haragod
Fogd a súlyos satuba
5.
Elmosódó gótbetűk
Álom által tág sebek
Tiszta fülkék mélyein
Álruhástul rádlelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-02 10:59:51
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-02 10:59:51