A dÍsznŐpásztor
Elhordalak mindennek csak hogy szó legyen rólad
Két hetente látogatlak hogy meg ne unjalak
Hetente telefonálok hogy be ne sokallj
Jó lenne ha kefélés előtt vagy után ráérnél beszélgetni
Te vagy az első akinek a pinabarázdáin kívül
Az agytekervényei is érdekelnek
Ne félj én már nemcsak gyakorlatilag hanem elméletileg is
Meg vagyok rontva
Sose bocsátom meg hogy tudsz szeretni
Bárkit megkínálsz magadból
Így igazságosságodnak hála nem egyedül engem csalsz
Pozitív tulajdonságaid a legkiábrándítóbbak
De ilyen könnyen nem szabadulsz meg tőlem
Mikor épp nem gúnyollak is megfelelsz oktalan céljaimnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-29 08:56:32
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-29 08:56:32