A te(l)hetetlen
Már megint kimaszturbáltad a csiklód a csuklyájából.
Eleged van magadból, és engem hívsz, akiből szintúgy.
Csak kell a közönség a direkt szenvedésedhez.
Hiába riszálod magad a combomon,
nem lesz jobb semmi,
de ma is meg kell lenni ennek a műveletnek,
ami szerinted majdnem akkora élvezet, mint a kakilás.
Rutinból fésülgetlek, ügyet se vetek
arra, hogy húz a gumi, vagy szúr a csat.
Ha már úgyis azzal dicsekedsz, hogy mindent elviselsz,
például engem.
Kár, hogy még pitiánerebb szemetekkel nem érem be.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-29 08:54:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-29 08:54:55