VilágrEND
Ha nem talállak meg
Hajnali torokköszörülésed belefullad a párnába
Kihűlt fürdővizünk szétfeszíti a kád határait
A műpénisz elsül a takaró gyűrődéseiben
Hasamról lepattogzik csiganyálkád
A csibenyakak sóvárogva nyúlnak ki a fazékból
A gyertyák lelankadnak
A sodrófa tésztát döngöl puncid helyett
Lihegéseink az ablakon át angolosan távoznak
Szexi ruháid felakasztják magukat
Ezeket a lányokat az anyjuk se szereti
Tárt karokkal és lábakkal várj
Csak a comb fix
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-21 22:52:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-21 22:52:39