A zöldszemű szörny
Az a kigyúrt macsó csak tőled jöhetett ki
Azért rágta olyan beképzelten a rágót mert előtte téged nyalt
Az a fiatal szőke épp feléd tart azért vette elő a pénztárcáját
Azért nem engedsz be rögtön hogy elrejtsd a másik szeretődet
Azért fáztál meg mert egész álló nap pucérkodtál
Azért vagy rekedt mert a mélytorkozás elnyomta a gigád
Azért mosol fogat mert leszoptad a saját fekádat anál után
Azért szellőztetsz hogy kimenjen a pacsuli és ondószag
Azért dicséred a szememet hogy gúnyold vakságomat
Azért fáj a derekad mert sokat terpesztettél ma
Azért fürdesz velem mert az előző után nem értél rá
Azért üres a pezsgősüveg mert valakivel kiittad
Azért eszel keveset mert undorodsz tőlem nem a fogyókúra miatt
Azért húzod a pettinget mert már egy időre kielégítettek
Azért a sárga melltartódat vetted fel mert a feketét jobban szeretem
Azért sikoltozod a nevemet a nagy pillanatban hogy megtévessz
Azért kéred hogy ne menjek még mert valójában unsz
Azért nem maradok hogy a ház előtt az exem ne várjon tovább
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-21 22:51:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-21 22:51:11