Se kézen fogva séták
Csak meg ne lásson senki együtt
Se őszinte beszélgetés
Csak rutinbókok
Se bizalom
Csak a nevem meg ne tudja
Se közös tervek
Csak beférés vagy nem a naptárba
Se együtt alvás kifli pózban
Csak gyors szomszédzavarás
Se tengerparti nyaralás
Csak nyalás hideg sós nyelvvel
Se kölcsönösség
Csak két üres üveg a párkányon