Ágyi poloska
Még vagy két hónap mire mankó nélkül
Ki tud állni magáért
A sarokra
Elfeketedett a melle és a pelenkába csinált
Ezúttal nem ondó csorgott a tokáján
Hanem habos nyál
Zöld trutymót szívott ki-be az orra lyukán
Fojtogatós szex helyett spontán fulladásveszély
A jópofaság álarca helyett oxigénmaszk
Pénisz helyett kemény tubus
Aranyeső helyett katéter
Nyögés helyett szörcsögés
Átlátszó fekete selyem helyett gipsz
Fizető vendég helyett egy potyázó
Aki közeli hozzátartozónak hazudja magát
Pedig csak párszor megizélte
A paplan alá nyúl
De legalább rendes utána visszatakarja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 11:39:07
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 11:39:07