Onanizálás papírlEPEDŐN
Aki ír mind nyomorult
Mert vagy kínjában teszi
Vagy mert nincs jobb dolga
Vagy kényszerbetegségből
Minden betűt a saját húsába vés
Minden szó az ő kék vérével íródik
Mégis csinálja
Ha senki nem olvassa akkor is
Ha üresek a székek az esteken akkor is
Ki akarja magát fejezni
Ami ritkán sikerül
Ha mégis akkor átkerül a papírlapra
Vagy a Word memóriájába
És azon kívül megszűnik létezni
Olyan Nirvana nincs
Ahol ne lehetne miről
Akkor se ha mindent leírtak már
Kinyúlik a mellkasából egy kéz
Fojtogatja
És ha ő már nem bírja tovább ír helyette
Hiába vágja le az ujjait sok másik nő helyette
Számuk a szöveg hosszával
Egyenes arányban szaporodik
Nem írás esetén még gyorsabban
Úgyhogy nincs választási lehetőség
Szabad akarat
Annak akinek már az anyja is golyóstollal
Maszturbált
A magzat pedig leszúrta vele ikertestvérét
Az irodalmár nem tűri a konkurenciát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-14 11:31:29
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-14 11:31:29